آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۶۲۵۰

پنتاگون| فعالیت ائتلاف آمریکایی ضد داعش در عراق متوقف شد

برنامه‌های آموزشی ائتلاف آمریکایی به اصطلاح ضدداعش در عراق به صورت موقت به حالت تعلیق درآمد و علت آن شیوع ویروس کرونا عنوان شده است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از سی ان ان، برنامه‌های آموزشی ائتلاف آمریکایی به اصطلاح ضدداعش در عراق به صورت موقت به حالت تعلیق درآمد.

علت تعلیق فعالیت ائتلاف آمریکایی ضد داعش در منطقه، جلوگیری از شیوع بیماری ناشی از ویروس کرونا موسوم به کوید -۱۹ اعلام شده است.

یک مقام نظامی آمریکا در این ارتباط با تائید توقف و تعلیق فعالیت‌های ائتلاف در عراق، گفته است که این موضوع به جابجایی برخی از نیروهای آموزشی منجر خواهد شد و بعضی از مربی‌ها در روزها و هفته‌های آینده از عراق خارج خواهند شد.

با این حال این مقام آمریکایی افزوده است که پس از عادی شدن اوضاع، فعالیت ائتلاف نیز از سر گرفته خواهد شد.

منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار